Kandidaten.

Vacatures

Wij vinden, selecteren en verbinden om ambitie, talent en visie perfect bij elkaar te laten aansluiten.

Ben jij een startende HR-professional of ben je toe aan een 2e of 3e loopbaanstap? Ben je generalist of specialist? We bemiddelen HR-professionals, zowel vast als interim, in een diversiteit aan functies. Onze expertise is om kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar te brengen.

Een carrièrepad is voor iedereen uniek. Wij geloven dat mensen het verschil kunnen maken als ze op de juiste plek zitten. Een plek waar ambitie, talent en visie samenkomen. Bel ons eens voor een kennismaking. We zijn benieuwd naar jouw verhaal. We denken graag met je mee over de volgende stap in jouw HR carrière. De koffie staat klaar!

Onze vacatures

Hier vind je een overzicht van de vacatures. Via de sollicitatiebutton kun je direct solliciteren op een functie. Wil je eerst meer informatie? Bel of mail ons dan gerust. Staat er op dit moment geen vacature voor je bij? Dan kun je je ook inschrijven. We nemen altijd contact met je op.

Inschrijven

Hoe we werken

Zien we een mogelijke match voor je? Dan nodigen we je eerst uit voor een persoonlijk gesprek. Na een geslaagde kennismaking van beide kanten stellen we je voor bij onze opdrachtgever. We motiveren ook bij de opdrachtgever waarom we juist jou geselecteerd hebben. Wij begeleiden je tijdens het hele traject.

We blijven ook na plaatsing graag met je in contact.  Je kunt bij ons terecht voor advies, coaching en we organiseren kennissessies en netwerkbijeenkomsten.

Waarom HR finders?

Je houdt van een persoonlijke aanpak. Het spreekt je aan dat je tijdens het hele traject door ons begeleid wordt. Dat we met je meedenken over kansen voor jouw loopbaan. En dat een assessment, indien gewenst, hier onderdeel van is.

Je wordt enthousiast van de (netwerk)bijeenkomsten en kennissessies die we organiseren. Zodat je andere HR-professionals leert kennen.

Je zoekt een bureau waar je ook – nadat je geplaatst bent – terecht kunt voor expertise op het HR-vak. Om eens te sparren over een HR-vraagstuk. Of voor persoonlijke groei in het vak.

"Mijn ervaringen met HR finders zijn zeer positief. Er is oprechte aandacht voor wat jou als kandidaat drijft en op welke werkplek jij het beste tot je recht komt. De persoonlijk benadering en een zorgvuldig werving en selectieproces maken het verschil."

Mariska Valk - interim HR Adviseur