Opdrachtgevers.

Neem contact op

Hoe we werken

Als opdrachtgever wil je de juiste kandidaat voor jouw vacature. Een kandidaat die past bij jouw organisatie. HR finders begrijpt naar welke kandidaat je op zoek bent. We kennen het vakgebied en de arbeidsmarkt. Samen gaan we voor de beste match.

Als je ons belt dan plannen we meteen een afspraak. We komen graag bij je langs op kantoor. Iedere HR-vacature is een unieke positie. We willen daarom alles weten over de organisatie, de ontwikkelingen, de visie en ambities, de cultuur, de functie, de afdeling en de sfeer in het team. We luisteren en denken actief met je mee over de ideale kandidaat.

We starten een maatwerk zoektraject en zien en spreken elke kandidaat. Dankzij ons netwerk kunnen we vaart maken. Binnen drie weken stellen wij kandidaten aan je voor.

Tot en met de afronding van de procedure begeleiden we het proces en zijn we als adviseur voor je beschikbaar. Maar ook na plaatsing houden we graag contact. We gaan voor een duurzame bemiddeling. We bieden tevens in samenwerking met Advantages de geplaatste kandidaten een assessment aan.

Heldere werkafspraken

Samen maken we van tevoren heldere afspraken.
Dit zijn alvast onze uitgangspunten:

Je laat ons als enige bureau zoeken: om de kwaliteit van de procedure te kunnen waarborgen, werken wij op basis van exclusiviteit.

We leveren maatwerk: we stellen je alleen voor aan kandidaten die echt een kans maken.


Je krijgt zekerheid: we geven garantie.

Ons tarief is een percentage van het fulltime bruto jaarsalaris van de kandidaat die aangesteld wordt, inclusief alle vaste bestanddelen van dat salaris. Het minimale tarief is € 7.500,- (exclusief btw).

De facturering vindt plaats in twee termijnen:

  • Eerste termijn: om ons wederzijdse commitment te benadrukken brengen we een startfee van € 2.000,- (exclusief btw) in rekening.
  • Alleen bij een succesvolle bemiddeling brengen wij de tweede termijn in rekening. De reeds betaalde startfee wordt daarop in mindering gebracht.

"Mijn ervaringen met HR finders zijn zeer positief. Er is oprechte aandacht voor wat jou als kandidaat drijft en op welke werkplek jij het beste tot je recht komt. De persoonlijk benadering en een zorgvuldig werving en selectieproces maken het verschil."

Mariska Valk - interim HR Adviseur