Over HR finders.

Vacatures

Partners in HR recruitment

In oktober 2018 is HR finders opgericht. Een professionele partner gericht op de nieuwe generatie HR talenten.

De basis van waaruit wij werken

We hebben zelf als HR-professional gewerkt en  weten welke HR-vraagstukken er liggen. Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander. We denken mee over de juiste invulling van een vacature of een slimme stap in je loopbaan.

Een wijde blik op de arbeidsmarkt

In samenwerking met Bureau Blaauw bedienen we de hele HR-markt. Waar Bureau Blaauw zich richt op het hoger segment van de HR-markt richten wij ons op HR-professionals die toe zijn aan hun 1e, 2e of 3e loopbaanstap.

Op elk professioneel niveau kunnen we kandidaten begeleiden bij een volgende stap in hun carrière. Opdrachtgevers kunnen voor alle HR-functies – vast of interim – bij ons terecht.

Assessment

Betere prestaties beginnen bij beter zelfinzicht van werknemers. We bieden in samenwerking met Advantage geplaatste kandidaten een assessment aan.

Advantage maakt gebruik van de zelfontwikkelingsmethodiek Birkman. Een ijzersterk en wetenschappelijk gefundeerde methodiek. Het assessment sluit aan bij huidige uitdagingen zoals wendbaar organiseren, werkplezier, langdurige inzetbaarheid, zelfsturende teams en nieuw leiderschap.

De rapportage die Advantage hiervan maakt, bespreken zij eerst met de kandidaat. Als hij of zij toestemming geeft, gaat deze rapportage ook naar de opdrachtgever.

Neem contact op

Wat ons onderscheidt

Een duurzame relatie

De verbindende factor tussen werkgever en kandidaat

Iedere opdracht is maatwerk

Jarenlange ervaring in HR en de recruitment-industrie

Assessment via Advantage

Samenwerking met Bureau Blaauw

Groot netwerk en expertise in de HR-markt

"Mijn ervaringen met HR finders zijn zeer positief. Er is oprechte aandacht voor wat jou als kandidaat drijft en op welke werkplek jij het beste tot je recht komt. De persoonlijk benadering en een zorgvuldig werving en selectieproces maken het verschil."

Mariska Valk - interim HR Adviseur