HR finders is er voor de hr professional die een tweede of derde loopbaanstap wil maken.

Hoe zie jij je volgende baan als hr professional voor je? Hoe wil je je ontwikkelen, als generalist of specialist? We bemiddelen HR-professionals in allerlei functies. Het is onze passie om jou aan je perfecte volgende baan te helpen. Daarbij zijn we benieuwd naar jouw verhaal, we denken mee over je hr-loopbaan en we blijven jouw carrière graag volgen.

 

Op onze site vind je een overzicht van actuele vacatures. Natuurlijk kun je direct solliciteren op een functie, maar misschien wil je eerst meer informatie. Bel of mail ons dan gerust. Als er geen vacature voor jou tussen zit, kun je je uiteraard ook inschrijven via een open sollicitatie of een afspraak maken om eens te praten over je ideale volgende baan en ideeën over je loopbaan.

Hoe we werken

 

Is er een mogelijke match voor je? Dan gaan we met je in gesprek over de rol. Het liefst persoonlijk bij ons op kantoor, maar een online interview is ook mogelijk. Als we op basis van dit gesprek zien dat je een passende kandidaat bent voor de rol en jij ook enthousiast bent dan stellen we je direct voor bij onze opdrachtgever. We motiveren ook bij de opdrachtgever waarom juist jij geselecteerd bent en we begeleiden je tijdens het hele traject.

 

Zie ons als een betrouwbaar voorportaal voor je volgende loopbaanstap in hr. We delen de liefde voor het vak.

We blijven graag met je in contact. Ook nadat je een baan gevonden hebt.  Je kunt bij ons terecht voor een volgende baan of opdracht, om te sparren of voor loopbaancoaching. Ook organiseren we netwerkbijeenkomsten en kennissessies om je te ondersteunen tijdens jouw carrière.

 

 

Solliciteer

Waarom HR finders?

Contact
  • Je houdt van een persoonlijke aanpak. Het spreekt je aan dat je tijdens het hele traject door ons begeleid wordt. Dat we met je meedenken over kansen voor jouw loopbaan. En dat een assessment tot de mogelijkheden behoort.
  • Je zoekt een bureau waar je ook – nadat je geplaatst bent – terecht kunt voor expertise van het hr-vak. Om eens te sparren over een hr-vraagstuk. Of voor persoonlijke groei in het vak.
  • Je wordt enthousiast van de (netwerk)bijeenkomsten en kennissessies die we organiseren. Je leert hier andere hr-professionals kennen en blijft op de hoogte.

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar voor jou is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de HR-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Reageer en maak kennis met ons.