HR finders is er voor de HR professional die een eerste, tweede of derde loopbaanstap wil maken.

Ben jij een HR-professional die toe is aan de volgende loopbaanstap? Ben je generalist of specialist? We bemiddelen HR-professionals in een diversiteit aan functies. Onze passie is om kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar te brengen.

 

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Bel ons eens voor een kennismaking. We denken mee over je hr-loopbaan en we blijven jouw carrière graag volgen.

 

Onze vacatures

 

Op deze site vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Natuurlijk kun je direct solliciteren op een functie, maar misschien wil je eerst meer informatie. Bel of mail ons dan gerust. Als er geen vacature beschikbaar is, kun je je uiteraard ook inschrijven via een open sollicitatie. We nemen altijd contact met je op.

Hoe we werken

 

Is er een mogelijke match voor je? Dan wordt je eerst uitgenodigd voor een gesprek bij ons op kantoor of via een online interview. We kiezen maximaal drie kandidaten voor een gesprek bij onze opdrachtgever. We motiveren ook bij de opdrachtgever waarom juist jij geselecteerd bent. Wij begeleiden je tijdens het hele traject.

 

Zie ons als een betrouwbaar voorportaal voor je volgende loopbaanstap in hr. We delen de liefde voor het vak.

We blijven graag met je in contact. Ook nadat je een baan gevonden hebt.  Je kunt bij ons terecht voor een volgende baan of opdracht, om te sparren of voor loopbaancoaching. Netwerkbijeenkomsten en kennissessies om je te ondersteunen tijdens jouw carrière organiseren we ook.

 

 

Solliciteer

Waarom HR finders?

Contact
  • Je houdt van een persoonlijke aanpak. Het spreekt je aan dat je tijdens het hele traject door ons begeleid wordt. Dat we met je meedenken over kansen voor jouw loopbaan. En dat een assessment tot de mogelijkheden behoort.
  • Je zoekt een bureau waar je ook – nadat je geplaatst bent – terecht kunt voor expertise van het hr-vak. Om eens te sparren over een hr-vraagstuk. Of voor persoonlijke groei in het vak.
  • Je wordt enthousiast van de (netwerk)bijeenkomsten en kennissessies die we organiseren. Je leert hier andere hr-professionals kennen en blijft op de hoogte.

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de HR-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Stuur ons een open sollicitatie of maak direct een afspraak voor een gesprek over je loopbaan.