Referenties

Tevreden klanten en kandidaten waar we een fijne samenwerking mee hebben gehad.

Flevoziekenhuis
Flevoziekenhuis

Danielle Engel, HR coördinator Flevoziekenhuis

 

Wij hebben HR finders de opdracht gegeven om een nieuwe collega HR assistent voor ons te zoeken. De intake verliep zeer goed en de consultant luisterde goed naar onze wensen én wist onze wensen te vertalen naar het juiste profiel. Tijdens de hele procedure waren de lijnen kort. Al met al een geslaagde opdracht wat heeft geresulteerd in een nieuwe collega per 1 januari 2021.

Flevoziekenhuis
Flevoziekenhuis

Lieke Dekker (Plaatsing bij Flevoziekenhuis als HR assistent)

 

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben ik via LinkedIn met HR finders in contact gekomen. De persoonlijke touch, maar ook zeker de tijd en energie die HR finders gedurende het proces heeft laten zien heb ik als erg prettig ervaren. Hierdoor liep het contact soepel. Het gevoel dat er ruim de tijd wordt genomen voor jou als kandidaat wordt continue benadrukt. Dit om uiteindelijk de juiste match te kunnen maken voor zowel kandidaat als klant. Kortom, de juiste persoon op de juiste plek probeert HR finders te bereiken d.m.v. open- en eerlijkheid.

THNK
THNK

Boryana Boteva, COO THNK

 

“HR Finders was very helpful in thinking along about the profile and title of the HR vacancy at our company. They jumped on the assignment with a lot of energy and speed. Besides being very efficient in communication, HR finders provided me with its expertise and insights of the HR market and suitability of candidates. We are very excited about the choice we made and looking forward to working with our new HR Business Partner. Good luck to HR Finders in helping companies find the right fit for their HR needs!”

THNK
THNK

Anke Dijkstra (Plaatsing bij THNK als HR Business Partner)

 

“Voor een interessante vacature in Amsterdam via HR finders  kwam ik in contact met HR finders. Het contact liep soepel, snel en persoonlijk. Wat voor mij van belang is, is eerlijkheid en openheid, en dat is wat HR finders uitdraagt. Het gaat niet om een vacature vervullen, het gaat om de juiste persoon op de juiste plek.”

Kolom
Kolom

Patty Rem (Plaatsing bij Stichting Kolom als HR adviseur):

 

“HR Finders is in tijden van de snelle recruiters een verademing om mee in contact te komen. Ze nemen ruim de tijd om de kandidaat/klant te leren kennen, zijn oprecht geinteresseerd en denken mee. Het contact met de consultant heb ik gedurende de procedure als zeer prettig ervaren. Ook na plaatsing blijf je onderdeel van het professionele HR finders netwerk.”

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar voor jou is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de HR-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Reageer en maak kennis met ons.