Hoe we werken met onze opdrachtgevers

Snelheid, maatwerk en diepgang

Onze methode om het juiste hr talent te vinden, bestaat voornamelijk uit het actief benaderen van passende kandidaten (headhunten) via ons uitgebreide hr netwerk. Daarnaast melden kandidaten zichzelf aan via onze website of reageren zij op de vacature die wij online uitzetten.

 

Dankzij onze hr-expertise en ons selecte netwerk, kunnen we vaart maken. En je kunt erop rekenen dat de geselecteerde kandidaten uitstekend bij jullie passen. Persoonlijk contact en maatwerk: dat is de manier waarop HR finders werkt.

Als je ons belt dan plannen we meteen een afspraak. We komen graag langs op kantoor of we spreken op het kantoor van HR finders af. Iedere hr-vacature is een unieke positie. We willen daarom alles weten over de organisatie, de ontwikkelingen, de visie en ambities, de cultuur, de functie, de afdeling en de sfeer in het team. We luisteren en denken mee over de ideale kandidaat.

 

Vervolgens starten een maatwerk zoektraject en zien en spreken elke kandidaat persoonlijk. Tot en met de afronding van de procedure begeleiden we het proces en zijn we als adviseur voor je beschikbaar. Maar ook na plaatsing houden we graag contact. We gaan voor een duurzame relatie, met opdrachtgevers én kandidaten.

Exclusiviteit

Exclusiviteit

Je geeft ons de exclusieve opdracht om te zoeken. Daarmee waarborgen we de kwaliteit van de procedure en hebben we een gezamenlijk commitment om tot de beste kandidaat voor de job te komen.

Maatwerk

Maatwerk

We leveren maatwerk: we kennen alle kandidaten persoonlijk die we voorstellen en we kiezen dus alleen voor kandidaten die echt een kans maken.

Zekerheid

Zekerheid

Je krijgt de zekerheid van de beste kandidaat en ook nog 3 maanden garantie.

Sparringspartner

Sparringspartner

Je zoekt een sparringpartner op niveau? Met onze ruime ervaring bieden wij je topkwaliteit.

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar voor jou is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de HR-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Reageer en maak kennis met ons.